Gezagsbeëindigings zaken zijn specialisten zaken

ESW Advocaten staan voor u klaar.
24/7 bereikbaar, deskundig en betrokken.

Gezagsbeëindiging Advocaat Den Haag

Uw Advocaat bij gezagsbeëindiging

In bepaalde gevallen is de Jeugdzorginstelling of de Raad voor de Kinderbescherming van mening dat u nu, maar ook in de toekomst niet meer de zorg over uw kind kunt dragen. De Raad voor de Kinderbescherming kan de kinderrechter dan verzoeken om het gezag van u als ouder over uw kind te laten beëindigen. Een gezagsbeëindigende maatregel is de zwaarste maatregel van kinderbescherming die zelfs uitgesproken kan worden zonder dat er eerst een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing is geweest.

Een gezagsbeëindiging is voor u als ouder vaak een zeer ingrijpende en onprettige ervaring. Het ouderlijk gezag over uw kind wordt beëindigd. Het gezag komt bij iemand anders te liggen, vaak een jeugdzorginstelling, en u heeft zelf niets meer over uw kind te zeggen. Ouders vinden een dergelijke situatie vaak onbegrijpelijk en mentaal zwaar. Ook bij een gezagsbeëindiging wilt u graag grip houden op het proces en dat uw belangen gehoord worden.

In zo’n situatie is het van belang dat u een gezagsbeëindigings advocaat in de arm kan nemen die veel ervaring heeft met de gezagsbeëindigende maatregel, die U vertrouwt en die de procedure kent. Uw belang en dat van uw kind moet voorop staan. Indien u hulp hierin nodig hebt bent u bij ons aan het goede adres.

Bespreek vrijblijvend uw zaak met onze jeugdrecht specialisten

Wacht niet met het inschakelen van een goede jeugdzorg advocaat. Bel voor een vrijblijvend gesprek 070-3306633.

Onze jeugdrecht advocaten kunnen u en uw kind bijstaan als er een verzoek tot gezagsbeëindiging bij de kinderrechter is ingediend of mogelijk zal worden ingediend. Wij kunnen u niet alleen bijstaan bij de gezagsbeëindiging zelf, maar er ook alles aan proberen te doen om ervoor te zorgen dat u na een eventuele gezagsbeëindiging uw kind zoveel mogelijk kan zien en op de hoogte gehouden wordt van het wel en wee van uw kind.

Wij kunnen u en uw kind met raad en daad bijstaan en uitleg geven over de procedure. Hiervoor geldt dat wij u kunnen bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) als u daarvoor in aanmerking komt.

Heeft u een zaak en bent u op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via 070-3306633 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.