Ons team

De advocaten van ESW Advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten op de hieronder genoemde rechtsgebieden. Voor een officiële registratie moet een advocaat elk jaar opleidingen volgen om de kennis actueel te houden.

SIEMEN VAN DER EIJK | ADVOCAAT - ESW Advocaten Den Haag

Siemen van der Eijk | Advocaat

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

06 – 46 33 51 56

vandereijk@esw-advocaten.nl

Geregistreerd op het gebied van: Strafrecht

RONAK SHAHBAZI | ADVOCAAT - ESW Advocaten

Ronak Shahbazi | Advocaat

Ik ben in twee richtingen afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, privaatrecht en strafrecht. Daarnaast heb ik een bachelor Nieuw-Perzische taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden. Voordat ik mij als zelfstandig advocaat vestigde in Den Haag heb ik ruim vijf jaar als advocaat gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Daar heb ik zeer veel proceservaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Ik voer zowel straf-, bestuurs-, als civielrechtelijke procedures voor particulieren en ondernemingen.

shahbazi@esw-advocaten.nl

Geregistreerd op het gebied van:
– Strafrecht
– Familierecht
– Echtscheidingen
– Jeugd(straf)recht
– Sociaal zekerheidsrecht

MAARTEN VAN DE WEERD | ADVOCAAT - ESW Advocaten Den Haag

Maarten van de Weerd | Advocaat

Ik ben sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in onder meer het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Daarnaast sta ik zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdrechtzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingenondertoezichtstellingen of gezagsbeëindiging wordt verzocht. Tevens behandel ik  uitkeringszaken  en slachtofferzaken en ben ik gespecialiseerd in het psychiatrisch patiëntenrecht. Ik ben lid van onder meer de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) , de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA), de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN),  de VAPP en de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZ) . Ik heb sinds 2012 een eigen advocatenkantoor.

06-12 35 85 39

vandeweerd@esw-advocaten.nl

Geregistreerd op het gebied van:

– Strafrecht

– Jeugdbeschermingsrecht

– Jeugdstrafrecht

-slachtofferzaken

– psychiatrisch patiëntenrecht

LAURENS WAAIJER | ADVOCAAT - ESW Advocaten Den Haag

Laurens Waaijer | Advocaat

In 2019 ben ik afgestudeerd in ondernemings- en strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie werkte ik bijna twee jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Den Haag. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in diverse strafzaken. Sinds januari 2020 ben ik advocaat op het gebied van strafrecht en het bestuursrecht. Met grote gedrevenheid kan ik u in strafzaken en conflicten met de overheid van dienst zijn.

06-81 11 64 00

waaijer@esw-advocaten.nl

Celine juridisch medewerker ESW Advocaten Den Haag

Celine van den Berg | Office Manager

Ik heb in 2018 mijn HBO Rechten diploma behaald en ben sinds juli 2018 als juridisch medewerkster werkzaam bij ESW Advocaten. Ik ben in september 2019 gestart met een pre-master Rechtsgeleerdheid, waarna ik mij verder wil specialiseren in onder meer het straf- en strafprocesrecht.

Als juridisch medewerkster bij ESW Advocaten houd ik mij bezig met allerlei soorten zaken, zoals sociale bijstand en UWV zaken. Hiernaast werk ik als secretariële ondersteuning van Maarten van de Weerd.

vandenberg@esw-advocaten.nl

ADVOCAAT - ESW Advocaten Den Haag profielfoto avatar

Jilly Natte | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding (Juridisch Administratief Dienstverlener op MBO Rijnland) leer ik onder meer de basis van de verschillende soorten rechtsgebieden. Ik pak graag alle uitdagingen aan die ik kan krijgen, waaronder een stageplek op dit kantoor. Ondanks het coronavirus hebben zij zich voor mij ingezet en ervoor gezorgd dat ik bij dit kantoor aan de slag kon. Mijn voorkeur gaat uit naar het strafrecht en ESW Advocaten is hier goed in thuis. Binnen ESW Advocaten houd ik mij onder meer bezig met klantencontacten en administratieve taken.

administratie@esw-advocaten.nl

ADVOCAAT - ESW Advocaten Den Haag profielfoto avatar

Nora de Nijs | Administratief Medewerkster

Ik heb de opleiding juridisch medewerker op het Kronenburgh College gevolgd. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond. In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding HBO-rechten. Tijdens mijn opleiding leer ik veel over verschillende soorten rechtsgebieden. Ik vind het Nederlands recht heel erg interessant, vooral het strafrecht. Ik vind het leuk om ervaringen op te doen en zoveel mogelijk te leren over het recht.

administratie@esw-advocaten.nl

Ik hoop nog veel te leren bij ESW Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

Neem contact Op