Ons team

De advocaten van ESW Advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten op de hieronder genoemde rechtsgebieden. Voor een officiële registratie moet een advocaat elk jaar opleidingen volgen om de kennis actueel te houden.

Siemen van der Eijk | Partner

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

vandereijk@esw-advocaten.nl

06 – 46335156

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ronak Shahbazi | Partner

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik rechten gestudeerd, waarna ik als griffier aan de slag ben gegaan bij de Amsterdamse rechtbank.

Van februari 2012 tot maart 2017 ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest voor een Amsterdams advocatenkantoor, waarna ik in Den Haag mijn eigen advocatenkantoor ben gestart. In september 2021 heb ik samen met Maarten van de Weerd en Siemen van der Eijk ESW Advocaten opgericht.

shahbazi@esw-advocaten.nl

06 – 14690823

Ronak is duidelijk, doelgericht en heeft altijd oog voor het menselijk aspect in een zaak. Bij het Willem Pompe Instituut is Ronak opgeleid tot strafrechtspecialist. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Naast het strafrecht houdt Ronak zich bezig met het familierecht, in de breedste zin van het woord, met psychiatrisch patiëntenrecht en met bestuursrechtelijke geschillen. Zij is tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de vPAN (Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland).

Maarten van de Weerd | Partner

Ik ben sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in onder meer het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Daarnaast sta ik zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdrechtzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingenondertoezichtstellingen of gezagsbeëindiging wordt verzocht. Tevens behandel ik zaken op het gebied van het Sociaal Zekerheidsrecht (uitkeringszaken UWV en gemeenten) en slachtofferzaken en ben ik gespecialiseerd in het psychiatrisch patiëntenrecht. Ik ben lid van onder meer de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) , de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA), de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN),  de VAPP en de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGSZ) . Ik heb sinds 2012 een eigen advocatenkantoor.

vandeweerd@esw-advocaten.nl

06 – 12358539

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht, jeugdbeschermingsrecht, jeugdstrafrecht, slachtofferzaken en psychiatrisch patiëntenrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Evalinde de Craen | Advocaat

Ik ben sinds augustus 2021 beëdigd als advocaat. Ik heb aan de Universiteit Leiden pedagogische wetenschappen en rechtsgeleerdheid gestudeerd. Tijdens mijn sturen heb ik een jaar aan de University College Cork (Ierland) gestudeerd, waarbij ik verschillende vakken over internationaal recht en criminologie heb gevolgd. Na het behalen van mijn beide bachelors heb ik de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd. Tijdens deze master ben ik begonnen als juridisch medewerker jeugdrecht bij ESW advocaten en vervolgens beëdigd. Ik hou mij in de praktijk voornamelijk bezig met jeugdrecht zaken (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) en tevens algemeen familierechtelijke zaken en strafrecht.

decraen@esw-advocaten.nl

06 -28197589

Suel Bektas | Advocaat

In 2020 heb ik de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden afgerond, waarna ik in 2021 aan dezelfde universiteit de master Jeugdrecht heb behaald. Gedurende mijn studieloopbaan heb ik vrijwilligerswerk gedaan en stages gelopen op het gebied van het familie- en jeugdrecht. Na het afronden van de studie ben ik begonnen als juridisch medewerker en inmiddels ben ik binnen ESW Advocaten beëdigd tot advocaat. Binnen het kantoor houd ik mij voornamelijk bezig met het familie- en jeugdrecht en het strafrecht.

bektas@esw-advocaten.nl

06 – 28197588

 

Celine van den Berg | Office Manager

Sinds juli 2018 ben ik als juridisch medewerkster werkzaam bij ESW Advocaten, nadat ik eerder in 2018 mijn HBO Rechten diploma behaald heb. Tijdens deze opleiding heb ik twee jaar stage gelopen bij het Openbaar Ministerie te Rotterdam op de afdeling Internationale Rechtshulp (IRC).

Naast mijn werkzaamheden als Office Manager, houd ik mij als juridisch medewerkster bezig met slachtofferzaken. In deze zaken bied ik juridische ondersteuning aan Maarten van de Weerd en Siemen van der Eijk. In juni 2022 heb ik hiervoor de meerdaagse basisopleiding slachtoffer- en letselzaken gevolgd.

vandenberg@esw-advocaten.nl

06 – 29527734

Monique de Jonge | Administratief Medewerkster

Ik heb in 2021 de bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit afgerond. Begin 2022 ben ik vervolgens begonnen met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij ESW advocaten als administratief medewerker met als doel zoveel mogelijk mee te krijgen van het recht in de praktijk. Mijn plan is om gedurende mijn bachelor werkzaam te blijven bij ESW advocaten omdat ik hier erg veel kan leren en op een interessante manier een stukje meekrijg van de verschillende rechtsgebieden waarin dit kantoor gespecialiseerd is.

secretariaat@esw-advocaten.nl

 

Nora de Nijs | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam leer ik veel over verschillende rechtsgebieden. Deze kennis breng ik in de praktijk bij ESW Advocaten. Ik ben vooral geïnteresseerd in het strafrecht.

Voordat ik aan de opleiding rechtsgeleerdheid begon, heb ik de opleiding HBO-rechten gevolgd op de Haagse Hogeschool en mijn propedeuse behaald. Voordat ik aan het HBO begon, heb ik de opleiding juridisch medewerker behaald aan het Kronenburgh College.

Ik hoop nog veel te leren bij ESW Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

secretariaat@esw-advocaten.nl

 

Manal Tabhiret | Administratief Medewerkster

Momenteel volg ik de opleiding juridisch administratief medewerker bij ROC Mondriaan en ben ik in 2021 begonnen bij ESW Advocaten als stagiaire. Tijdens mijn stage heb ik veel kennis opgedaan en heb ik de kans gekregen om hier te mogen werken als administratief medewerkster. Ik ben het meest geïnteresseerd in het straf- en jeugdrecht. Ik hoop nog veel juridische kennis op te doen bij ESW advocaten!

secretariaat@esw-advocaten.nl

Emma van de Gein | Administratief Medewerkster

Op dit moment ben ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden aan het afronden. Naast mijn bachelor volg ik ook de minor Retorica, wat mij leert kritischer naar argumentatie te kijken. Omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen in het recht, ben ik sinds kort begonnen als stagiaire bij ESW advocaten. Mijn interesse binnen het recht gaat vooral uit naar het strafrecht. Daarom zal ik volgend jaar starten met de master Strafrecht.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Laura Geurts | Stagiaire

Op dit moment ben ik mijn master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden aan het afronden door het schrijven van mijn masterscriptie. Sinds september 2022 loop ik stage bij ESW advocaten. Tijdens mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden heb ik al een stage gelopen in de advocatuur en gewerkt bij een juridische vrijwilligersorganisatie. Tijdens mijn stage houd ik mij voornamelijk bezig met het ondersteunen van de advocaten door het voorbereiden van processtukken in het jeugdrecht.

Ik hoop tijdens deze stage veel te leren over de dagelijkse praktijk in de advocatuur en daardoor meer inzicht te krijgen in de vervolgstappen die ik na het afronden van mijn studie wil gaan nemen.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Noa van Velzen | Stagiaire

Momenteel volg ik de opleiding HBO Rechten aan de Juridische Hogeschool te Tilburg. In augustus 2022 ben ik begonnen aan een 20 weken durende stage bij ESW Advocaten.

Graag zou ik na het afronden van de opleiding HBO Rechten doorstuderen aan de universiteit. Hier wil ik mij verder oriënteren op het recht tijdens de studie rechtsgeleerdheid, om uiteindelijk advocaat of officier van justitie te worden.

Dankzij mijn stage bij ESW Advocaten krijg ik een unieke kijk binnen de werkzaamheden op een advocatenkantoor en hoop ik kennis op te doen die ik in het vervolg van mijn opleiding(en) kan meenemen!

secretariaat@esw-advocaten.nl

Ayman Bougoussa | Stagiair

secretariaat@esw-advocaten.nl

Tamar Sengul | Stagiair

secretariaat@esw-advocaten.nl

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.