Ons team

De advocaten van ESW Advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten op de hieronder genoemde rechtsgebieden. Voor een officiële registratie moet een advocaat elk jaar opleidingen volgen om de kennis actueel te houden.

Siemen van der Eijk | Advocaat

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

06 – 46335156

vandereijk@esw-advocaten.nl

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ronak Shahbazi | Advocaat

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik rechten gestudeerd, waarna ik als griffier aan de slag ben gegaan bij de Amsterdamse rechtbank.

Van februari 2012 tot maart 2017 ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest voor een Amsterdams advocatenkantoor, waarna ik in Den Haag mijn eigen advocatenkantoor ben gestart. In september 2021 heb ik samen met Maarten van de Weerd en Siemen van der Eijk ESW Advocaten opgericht.

06 – 14690823

shahbazi@esw-advocaten.nl

Ronak is duidelijk, doelgericht en heeft altijd oog voor het menselijk aspect in een zaak. Bij het Willem Pompe Instituut is Ronak opgeleid tot strafrechtspecialist. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Naast het strafrecht houdt Ronak zich bezig met het familierecht, in de breedste zin van het woord, met psychiatrisch patiëntenrecht en met bestuursrechtelijke geschillen. Zij is tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de vPAN (Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland).

Maarten van de Weerd | Advocaat

Ik ben sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in onder meer het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Daarnaast sta ik zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdrechtzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingenondertoezichtstellingen of gezagsbeëindiging wordt verzocht. Tevens behandel ik zaken op het gebied van het Sociaal Zekerheidsrecht (uitkeringszaken UWV en gemeenten) en slachtofferzaken en ben ik gespecialiseerd in het psychiatrisch patiëntenrecht. Ik ben lid van onder meer de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) , de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA), de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN),  de VAPP en de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZ) . Ik heb sinds 2012 een eigen advocatenkantoor.

06 – 12358539

vandeweerd@esw-advocaten.nl

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht, jeugdbeschermingsrecht, jeugdstrafrecht, slachtofferzaken en psychiatrisch patiëntenrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Laurens Waaijer | Advocaat

In 2019 ben ik afgestudeerd in ondernemings- en strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie werkte ik bijna twee jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Den Haag. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in diverse strafzaken. Sinds januari 2020 ben ik advocaat op het gebied van strafrecht en het bestuursrecht. Met grote gedrevenheid kan ik u in strafzaken en conflicten met de overheid van dienst zijn.

06 – 28197588

waaijer@esw-advocaten.nl

Evalinde de Craen | Advocaat

Evalinde de Craen heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Evalinde is haar studie begonnen met pedagogische wetenschappen, waarna zij in haar tweede jaar tevens met de studie rechtsgeleerdheid is gestart. Tijdens haar studie heeft Evalinde een jaar aan de University College Cork (Ierland) gestudeerd, waar zij aan verschillende vakken over internationaal recht en criminologie heeft gevolgd. Na het behalen van haar beide bachelors heeft Evalinde de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd. Tijdens haar master is Evalinde begonnen als juridisch medewerker jeugdrecht bij ESW advocaten. Na het behalen van haar diploma is Evalinde beëdigd en sindsdien als advocaat-stagiair werkzaam bij ESW advocaten.

Evalinde houdt zich in de praktijk bezig met voornamelijk jeugdrecht zaken (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) en tevens algemeen familierechtelijke zaken en strafrecht.

06 – 28197589

decraen@esw-advocaten.nl

Celine van den Berg | Office Manager

Sinds juli 2018 ben ik als juridisch medewerkster werkzaam bij ESW Advocaten, nadat ik eerder in 2018 mijn HBO Rechten diploma behaald heb. Tijdens deze opleiding heb ik twee jaar stage gelopen bij het Openbaar Ministerie te Rotterdam op de afdeling Internationale Rechtshulp (IRC).

Naast dat ik Office Manager ben bij ESW Advocaten, houd ik mij als juridisch medewerkster voornamelijk bezig met slachtofferzaken. Wij staan slachtoffers bij gedurende het strafproces. In de toekomst wil ik mijzelf in deze taken graag verder ontwikkelen.

vandenberg@esw-advocaten.nl

Suel Bektas | Juridisch Medewerkster

Tekst volgt

bektas@esw-advocaten.nl

Monique de Jonge | Administratief Medewerkster

Ik heb in 2021 de bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit afgerond. Begin 2022 ben ik vervolgens begonnen met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij ESW advocaten als administratief medewerker met als doel zoveel mogelijk mee te krijgen van het recht in de praktijk. Mijn plan is om gedurende mijn bachelor werkzaam te blijven bij ESW advocaten omdat ik hier erg veel kan leren en op een interessante manier een stukje meekrijg van de verschillende rechtsgebieden waarin dit kantoor gespecialiseerd is.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Jilly Natte | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding (Juridisch Administratief Dienstverlener op MBO Rijnland) leer ik onder meer de basis van de verschillende soorten rechtsgebieden. Ik pak graag alle uitdagingen aan die ik kan krijgen, waaronder een stageplek op dit kantoor. Ondanks het coronavirus hebben zij zich voor mij ingezet en ervoor gezorgd dat ik bij dit kantoor aan de slag kon. Mijn voorkeur gaat uit naar het strafrecht en ESW Advocaten is hier goed in thuis. Binnen ESW Advocaten houd ik mij onder meer bezig met klantencontacten en administratieve taken.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Nora de Nijs | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam leer ik veel over verschillende rechtsgebieden. Deze kennis breng ik in de praktijk bij ESW Advocaten. Ik ben vooral geïnteresseerd in het strafrecht.

Voordat ik aan de opleiding rechtsgeleerdheid begon, heb ik de opleiding HBO-rechten gevolgd op de Haagse Hogeschool en mijn propedeuse behaald. Voordat ik aan het HBO begon, heb ik de opleiding juridisch medewerker behaald aan het Kronenburgh College.

Ik hoop nog veel te leren bij ESW Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.