Ons team

De advocaten van ESW Advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten op de hieronder genoemde rechtsgebieden. Voor een officiële registratie moet een advocaat elk jaar opleidingen volgen om de kennis actueel te houden.

Siemen van der Eijk | Partner

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

vandereijk@esw-advocaten.nl

06 – 46335156

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ronak Shahbazi | Partner

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik rechten gestudeerd, waarna ik als griffier aan de slag ben gegaan bij de Amsterdamse rechtbank.

Van februari 2012 tot maart 2017 ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest voor een Amsterdams advocatenkantoor, waarna ik in Den Haag mijn eigen advocatenkantoor ben gestart. In september 2021 heb ik samen met Maarten van de Weerd en Siemen van der Eijk ESW Advocaten opgericht.

shahbazi@esw-advocaten.nl

06 – 14690823

Ronak is duidelijk, doelgericht en heeft altijd oog voor het menselijk aspect in een zaak. Bij het Willem Pompe Instituut is Ronak opgeleid tot strafrechtspecialist. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Naast het strafrecht houdt Ronak zich bezig met het familierecht, in de breedste zin van het woord, met psychiatrisch patiëntenrecht en met bestuursrechtelijke geschillen. Zij is tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de vPAN (Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland).

Evalinde de Craen | Advocaat

Ik ben sinds augustus 2021 beëdigd als advocaat. Ik heb aan de Universiteit Leiden pedagogische wetenschappen en rechtsgeleerdheid gestudeerd. Tijdens mijn sturen heb ik een jaar aan de University College Cork (Ierland) gestudeerd, waarbij ik verschillende vakken over internationaal recht en criminologie heb gevolgd. Na het behalen van mijn beide bachelors heb ik de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd. Tijdens deze master ben ik begonnen als juridisch medewerker jeugdrecht bij ESW advocaten en vervolgens beëdigd. Ik hou mij in de praktijk voornamelijk bezig met jeugdrecht zaken (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) en tevens algemeen familierechtelijke zaken en strafrecht.

decraen@esw-advocaten.nl

06 -28197589

Laura Geurts | Juridisch Medewerkster

Momenteel ben ik de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden aan het afronden door het schrijven van mijn masterscriptie. In de periode van september 2022 tot en met februari 2023 ben ik begonnen als student-stagiaire bij ESW Advocaten. Na het afronden van mijn stage ben ik sinds maart 2023 begonnen als juridisch medewerkster bij ESW Advocaten. Ik richt mij voornamelijk op het personen-en familierecht en het jeugdrecht. In deze zaken bied ik juridische ondersteuning aan Ronak Shahbazi.

geurts@esw-advocaten.nl

 

Trijn Westdijk | Juridisch Medewerkster

In september 2022 ben ik begonnen aan de master straf- en strafprocesrecht aan de Universiteit Leiden. Om mijn kennis hierin te verbreden en een ‘kijkje in de keuken’ te krijgen, ben ik afgelopen februari begonnen als stagaire bij ESW advocaten. Als juridisch medewerkster bied ik voornamelijk Siemen van der Eijk ondersteuning in zijn slachtofferzaken en bestuursrechtpraktijk.

Ik heb afgelopen tijd veel geleerd bij ESW Advocaten en hoop dan ook mijzelf aankomende tijd nog meer te kunnen ontwikkelen in het recht.

slachtofferzaken@esw-advocaten.nlsecretariaat@esw-advocaten.nl

 

Nora de Nijs | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam leer ik veel over verschillende rechtsgebieden. Deze kennis breng ik in de praktijk bij ESW Advocaten. Ik ben vooral geïnteresseerd in het strafrecht.

Voordat ik aan de opleiding rechtsgeleerdheid begon, heb ik de opleiding HBO-rechten gevolgd op de Haagse Hogeschool en mijn propedeuse behaald. Voordat ik aan het HBO begon, heb ik de opleiding juridisch medewerker behaald aan het Kronenburgh College.

Ik hoop nog veel te leren bij ESW Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

secretariaat@esw-advocaten.nl

 

Emma van de Gein | Administratief Medewerkster

Op dit moment ben ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden aan het afronden. Naast mijn bachelor volg ik ook de minor Retorica, wat mij leert kritischer naar argumentatie te kijken. Omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen in het recht, ben ik sinds kort begonnen als stagiaire bij ESW advocaten. Mijn interesse binnen het recht gaat vooral uit naar het strafrecht. Daarom zal ik volgend jaar starten met de master Strafrecht.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Noa van Velzen | Administratief Medewerkster

Momenteel volg ik de opleiding HBO Rechten aan de Juridische Hogeschool te Tilburg. In augustus 2022 ben ik bij ESW Advocaten begonnen als stagiaire, waarna ik werkzaam ben gebleven als (juridisch) administratief medewerkster.

Na het afronden van deze opleiding wens ik de studie rechtsgeleerdheid te gaan volgen aan de Universiteit om uiteindelijk advocaat of officier van justitie te worden.

Dankzij mijn werkzaamheden bij ESW Advocaten krijg ik een unieke kijk binnen de advocatuur en hoop ik kennis op te doen die ik in het vervolg van mijn opleiding(en) kan meenemen!

secretariaat@esw-advocaten.nl

Rick Mallee | Administratief medewerker

Op dit moment volg ik de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben februari 2023 begonnen als stagiair bij ESW Advocaten, wat een leuke uitdaging voor mij is. Na mijn stage ben ik bij ESW Advocaten werkzaam gebleven.
Tijdens mijn studie heb ik de minor ‘Justitiële Dienstverlening’ gevolgd, waar veel Strafrecht, Jeugdrecht en verplichte zorgzaken aan bod kwamen. Ik kijk met plezier naar de komende tijd en hoop veel te leren bij ESW Advocaten.

secretariaat@esw-advocaten.nl

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.