Doet de sociale recherche onderzoek naar u?

Schakel nu direct onze Bijstanduitkering Advocaten kosteloos in.

Advocaat Den Haag

Ligt u onder de loep van de sociale recherche? Vindt er een onderzoek of verhoor plaats?

Neem nu uw eigen advocaat in de arm van ESW Advocaten (kosteloos)

Uw eigen advocaat van ESW Advocaten staat u bij met:

  • Advisering over wat u beter wel en beter niet kunt doen tijdens onderzoek of verhoor van de sociale recherche
  • Bezwaar maken tegen beslissingen van de sociale dienst of gemeente
  • in beroep gaan tegen beslissing van de sociale dienst wanneer het bezwaar wordt afgewezen

Loopt u het risico uw bijstandsuitkering te verliezen? 
Wanneer u verneemt dat er onderzoek naar u wordt gedaan door de sociale recherche, of als u wordt uitgenodigd voor een verhoor, neem dan zo snel mogelijk contact op met ESW Advocaten. Hoe eerder wij het weten, hoe eerder wij U kunnen bijstaan. U wil niet het risico lopen om uw bijstand uitkering te verliezen.

Verhoor door Sociaal Rechercheurs
Het is belangrijk contact met ons op te nemen wanneer u weet dat er een onderzoek naar u loopt. Veel onderzoeken vinden plaats in verband met de woonsituatie en het inkomen. Zo zult u worden uitgenodigd voor verhoor op het moment dat zij vermoeden dat u een gezamenlijke huishouding voert met een ander. Of extra inkomen geniet. Wat u verklaart tijdens zo’n verhoor is cruciaal. Dit kan het verschil betekenen tussen voortgang van uw uitkering en stopzetting of zelfs terugvordering van uw uitkering over een lange periode. Wij kunnen u in de onderzoeksfase al adviseren, om te voorkomen dat er nare gevolgen voor u zijn.

Neemt de Sociale Recherche een – voor u – negatieve beslissing?
Wij maken bezwaar namens u en staan u door deze fase bij. Wij begrijpen dat er voor u veel van afhangt. Uw bijstandsuitkering wilt u niet verliezen. Dan zijn de gevolgen vaak niet te overzien.

In beroep gaan tegen beslissing sociale dienst of gemeente
Wordt het bezwaar afgewezen, dan staat binnen zes weken de gang naar de rechter open. Wij kunnen namens u beroep instellen tegen de beslissing op bezwaar en u bijstaan tijdens de zitting bij de bestuursrechter.

Heeft u een rechtszaak en bent u op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via 070-3306633 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

SFSDADSA

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.