UWV uitkering gestopt, opgeschort of afgewezen?

ESW Advocaten staat voor u klaar

Advocaat Den Haag

Is uw UWV uitkering afgewezen, gestopt of opgeschort?

Het is voor u van belang om zo spoedig mogelijk een goede UWV Advocaat in te schakelen. De bezwaartermijn bij het UWV is doorgaans slechts 6 weken (soms zelfs twee weken) en u wil binnen die periode uw zaak besproken hebben met uw uwv advocaat en bezwaar hebben gemaakt. Wanneer U ervoor kiest om met ESW Advocaten te werken, dan kan dit ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, dan wel op basis van een vaste prijsafspraak. Wordt het bezwaar gewonnen, dan vergoed het UWV de kosten van de zaak.

De UWV Advocaten van ESW Advocaten kunnen u bijstaan met:

  • UWV Bezwaarschrift opstellen en indienen tegen beslissingen van het UWV.
  • Adviseren bij onderzoek en verhoor door verschillende instanties.
  • U bijstaan bij Pro Forma zittingen van het UWV.
  • in Beroep gaan tegen beslissingen van het UWV die niet goed uitpakken voor u.
  • U bijstaan bij alle soorten uitkeringszaken, zoals de WIA, de WW en Wajong.

Is uw uitkering gestopt, opgeschort, afgewezen of terug gevorderd?

Wanneer uw aanvraag voor een WW uitkering is afgewezen, uw WW uitkering is opgeschort, stopgezet of wordt teruggevorderd, neem dan zo snel mogelijk contact op met ESW Advocaten. Hoe eerder wij het weten, hoe eerder en beter wij u kunnen bijstaan bij het maken van bezwaar tegen het besluit van het UWV. Wij dienen namens u een bezwaarschrift in en staan u bij tijdens eventuele zittingen. Dit is voor u vrijwel meestal bijna kosteloos. De kosten van onze juridische advisering worden grotendeels vergoed uit de gesubsidieerde rechtsbijstand.

In beroep gaan tegen beslissing uitkeringsinstantie UWV

Wordt het bezwaar afgewezen, dan staat binnen zes weken de gang naar de rechter open. Wij kunnen namens u beroep instellen tegen de beslissing op bezwaar en u bijstaan tijdens de zitting bij de bestuursrechter.

Heeft u een zaak en bent u op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via 070-3306633 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.