ESW strafrechtadvocatuur staat voor u klaar

24/7 bereikbaar, persoonlijk en betrokken.

Strafrecht Advocaat Den Haag

Aanhouding of Verhoor door de Politie

In aanraking komen met de politie is als verdachte geen prettige ervaring. In vrijwel alle gevallen bent U daarom beter af als u een goede strafrecht advocaat inschakelt. En de gevolgen van een proces kunnen drastisch uitpakken voor u. Variërend van een strafblad of geldboete tot aan gevangenisstraf. De straf die opgelegd kan worden is afhankelijk van het misdrijf waarvan u wordt verdacht, maar ook uw verleden. Als u eerder voor een misdrijf bent aangehouden kan dat tegen u werken.

Het kan zijn dat de politie een ijzersterke zaak heeft. Bijvoorbeeld als bent aangehouden op de plaats van het misdrijf. Het kan ook zijn dat de politie U wil verhoren op basis van getuigenissen of video beelden van U bij een misdrijf.

Denk vooral niet te licht over een aanhouding of verhoor door de politie. Leg in ieder geval geen belastende verklaring tegen u zelf af. U kunt zich beter beroepen op uw zwijgrecht dan een belastende verklaring af te leggen, ook al lijkt de verklaring nog zo onschuldig. Het is namelijk lastig om in een later stadium van het proces verklaringen terug te trekken die u eerder heeft gegeven. Gelukkig staat de ervaren en deskundige advocaat van ESW Advocaten voor U klaar om u verdediging vorm te geven.

Dagvaarding ontvangen

Het kan ook zijn dat u reeds door de politie bent verhoord als verdachte. En dat U als gevolg hiervan een dagvaarding heeft ontvangen van de Officier van Justitie en moet voorkomen. U kunt zijn opgeroepen om te verschijnen op een rechtbank, bij de politierechter of bij de meervoudige kamer. De dagvaarding is een belangrijk document in de strafrechtelijke vervolging.

De dagvaarding vermeld namelijk voor welk misdrijf u als verdachte bent aangemerkt. Doorgaans is de tekst van de dagvaarding enigszins “vaag”, zodat de Officier van Justitie ruimte heeft zijn zaak rond te krijgen als de zaak voor de rechter verschijnt. Het stelt onze strafrecht advocaten echter in staat om, met de dagvaarding in de hand, de documentatie van het misdrijf cq de strafzaak op te vragen, alsmede uw strafblad. Lees hier meer over de dagvaarding en de plaats van de dagvaarding in het proces.

ESW Strafrecht Advocaten

Van welke strafbare feiten u ook verdacht wordt, u heeft recht op een goede verdediging. Bij onze strafrechtadvocaat krijgt u de beste rechtsbijstand. De  strafrechtadvocaat staat voor u klaar om u in uw strafzaak bij te staan, met raad, daad en succes. Hoewel we zijn gevestigd in Den Haag werken we door het hele land. We voeren vele zaken bij met name de Rechtbank in Amsterdam, de Rechtbank in Rotterdam en de Rechtbank in Den Haag.

De strafzaken waar we mee als strafrechtadvocaat in aanraking komen variëren van grote, complexe zaken tot relatief simpele zaken. Wat uw zaak ook is, wij gaan voor een maximaal resultaat. ESW Advocaten is met name ervaren en deskundig met de volgende type zaken:

Pro Deo rechtsbijstand

 

Om uw rechten te beschermen, heeft u in Nederland gelukkig recht op verdediging van de beste strafrecht advocaten. ESW Advocaten staat jaarlijks veel mensen bij op Pro Deo basis. De kosten voor de rechtshulp van uw advocaat worden dan vergoed door de overheid.

 

Heeft u een zaak en bent u op zoek naar een goede strafrecht advocaat, neem dan contact op via 070-3306633 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact Op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.